Från träd till flaska

 

Detta familjeföretag har producerat 100% italiensk extra jungfruolivolja av hög kvalitet sedan 1954. Idag har grundarnas två söner tagit över Olivgården tillsammans med barnbarnet Saverio Guglielmi. Gården täcker ett område på över 170 hektar. Företagets filosofi är att kombinera gamla traditioner med konsumenternas verkliga behov och förväntningar för att erbjuda en produkt som sticker ut för sina unika egenskaper och karaktäristiska smak och de fortsätter att förnya sig utan att tappa rötterna i Apulias oljekultur.

Tack vare kombinationen av erfarenhet och den mest avancerade tekniken säkerställer extraktionssystemet en högkvalitativ standardprodukt genom övervakning och kontroll av varje steg som sker inom 12 timmar efter skörd av inhemska Apuliska oliver, utvinns en italiensk extra jungfruolivolja med ojämförliga kemiska och organoleptiska egenskaper.

Olivträdet är en symbol. Lövet är en ikon. Oliverna är ett emblem. Olivlundarna för Olio Guglielmi är motorn till allt. Den noggranna, försiktiga och kärleksfulla vården kommer från en extrem respekt för naturen och från medvetenheten om att extra jungfruolja föds på grenen, från den välskötta friska frukten. Coratina, Peranzana och Ogliarola är bara några av de typiska apuliska olivsorterna, skyddade av det exakta arbetet på åkrarna, som en riktig tillgång som ska skyddas, det är därför som olivlundarna dagligen tas om hand av familjen.
Guglielmi har blivit känd av Flos Olei Guide och vann ett Silver Award vid NYIOCC 2017.

Välkommen att smaka Guglielmi’s olivoljor

ALLA PRODUKTER

Extra Jungfruolja Fruttato

GUGLIELMI 500 ml
210,00 kr /Flaska

ALLA PRODUKTER

Extra Virgin Jungfruolja Intenso

GUGLIELMI 500 ml
210,00 kr /Flaska

ALLA PRODUKTER

Extra Virgin Jungfruolja Leggero

GUGLIELMI 500 ml
210,00 kr /Flaska

ALLA PRODUKTER

Extra Virgin Jungfruolja Rosmarin

GUGLIELMI 250 ml
169,00 kr /Flaska

ALLA PRODUKTER

Extra Virgin Jungfruolja Tryffel

GUGLIELMI 250 ml
169,00 kr /Flaska

ALLA PRODUKTER

Extra Virgin Jungfruolja Vitlök

GUGLIELMI 250 ml
169,00 kr /Flaska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi värnar om din integritet och vill informera dig om att vi använder cookies. För att gå vidare behöver du därför ge ditt samtycke till att vi sparar viss data om ditt besök, för att kunna ge dig en bättre upplevelse.