Varför marmeladen från Scyavuru är den bästa

Redan romarna förberedde konfekt genom att koka frukt och lägga till honung för att bevara konfekten. Med samma procedur men genom att tillsätta socker istället för honung, skapar Scyavuru marmelader och sylt genom att använda de bästa frukterna som odlas lokalt.

Enligt deras familjetradition görs Scyavuru-marmelader av 65% frukt vilket gör det till den perfekta föreningen mellan de läckra och unika citrusfrukterna från Ribera och konsten att äta gott.

Forntida och autentiska traditioner, smaken av siciliansk passion, kärleken för platsens kultur: Aziende Agricole Scyavuru bygger på dessa tre pelare. Scyavuru grundades av tre svärbröder, ägare av fruktgårdar, bundna inte bara av släktbandet utan även av passionen för jordbruk; de bestämde sig för att förena sina kunskaper och ta sig an en ny utmaning. Företagsnamnet ”Scyavuru” betyder på siciliansk dialekt arom, doft, smak. Scyavurus huvudmål är att till slutkunden få en färsk, äkta produkt med primärt sina egna produkter som odlas på sina egna fruktodlingar för att kunna kontrollera alla produktionsfaser.

Produktionen av marmelad, sylt och vingelé baseras på familjerecept som överförs från generation till generation, anpassade till den moderna kunden, höga kvalitetsstandarder och produktinnovation.

Välkommen att smaka Scyavurus utsökta marmelader! 

ALLA PRODUKTER

MARMELAD CITRON

SCYAVURU 200 g
80,00 kr /st

ALLA PRODUKTER

MARMELAD MANDARIN

SCYAVURU 200 g
80,00 kr /st

ALLA PRODUKTER

MARMELAD EKO FIKON/BALSAMVINÄGER

PUNTO VERDE 200 g
89,00 kr /st

ALLA PRODUKTER

MARMELLAD EKO PÄRON/BALSAMVINÄGER

PUNTO VERDE 200 g
89,00 kr /st

ALLA PRODUKTER

PISTAGEKRÄM

SCYAVURU 200 g
99,00 kr /st

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi värnar om din integritet och vill informera dig om att vi använder cookies. För att gå vidare behöver du därför ge ditt samtycke till att vi sparar viss data om ditt besök, för att kunna ge dig en bättre upplevelse.